Na de zomervakantie (in de week van 02/10/23) starten wij weer met een oefengroep gericht op lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en eigenwaarde. Via een reeks van acht creatieve lessen worden de kinderen meegenomen op een avontuur door hun eigen lichaam. Iedere les staat in het teken van een specifiek lichaamsdeel. In de laatste les worden alle lichaamsdelen met elkaar verbonden en staat het gehele lichaam als eenheid centraal. Iedere les bestaat uit 5 stappen waardoor de verschillende lichaamsdelen spelenderwijs worden verkend, ontdekt en beleefd. Mindfulness loopt als een rode draad door het programma. De lessen vinden plaats op de maandagen van 16-17uur op de locatie Alkmaar (Scheldestraat 20).

De exacte lesdagen worden nog bekend gemaakt. Het kan zijn dat ten gevolge van een schoolvakantie enkele maandagen uitvallen.

Het kind moet makkelijk zittende kleding aan hebben en doet het programma mee met blote voeten. 

Als u meer wilt weten over wat wij voor uw kind kunnen betekenen, meldt u zich dan aan via de onderstaande aanmeldpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hoofdlocatie
Scheldestraat 16
1823 WB, Alkmaar/Oudorp

072 531 8280

info@burodebeweging.nl

Wij zijn alle werkdagen geopend. Tevens zijn wij indien nodig geopend tijdens avonduren of op zaterdag.