UPDATE Corona virus (15-03-2020)
Hoe gaan we in onze praktijk om met het Coronavirus

Buro de beweging wil uit voorzorg de kans op besmetting via een van onze praktijken zo klein mogelijk maken. Onze kinderfysiotherapeuten en orthopedagogen zien namelijk veel verschillende patiënten en werken ook met kinderen die een verzwakte gezondheid hebben.

Om het risico op besmetting te beperken verzoeken we daarom om niet naar onze praktijken te komen als je corona-achtige ziekteverschijnselen hebt (verkoudheid, hoesten, keelpijn al dan niet met koorts). Heb je binnenkort een afspraak bij een van onze praktijken? Ga dan even na of je binnen deze risicogroep valt.

Ons verzoek om niet te komen geldt voorlopig niet voor kinderen en ouders die geen ziekteverschijnselen vertonen.

Voor informatie over de symptomen van een Corona besmetting en de actuele informatie verwijzen we je naar de website van het RIVM. Ook vind je daar welke voorzorgsmaatregelen je kunt treffen om besmetting en verspreiding te voorkomen.

We vragen ouders en kinderen om thuis goed de handen te wassen alvorens ze naar onze praktijk komen en ook in het toilet in de wachtkamer opnieuw de handen grondig te wassen.

De algemene voorwaarden m.b.t. afbellen van een afspraak binnen 24 uur (afspraken op de maandag uiterlijk op vrijdag afberichten) blijven van kracht. Wij verwijzen graag naar onze website. Onze baliemedewerkers zijn de komende weken extra telefonisch bereikbaar. Onze telefonische openingstijden worden verruimd van 9:00-15:00uur. U kunt ook rechtstreeks af berichten bij de behandelaar of u kunt een whats-app bericht sturen naar 06-41693637. Uw afbericht komt dan rechtstreeks bij ons secretariaat terecht. Als u niet of niet tijdig annuleert dan brengt Buro de beweging de gereserveerde behandeling in rekening. Wij begrijpen dat het Corona virus soms ook onverwachtse veranderingen in de gezondheid teweeg brengt waardoor tijdig afberichten wellicht niet mogelijk is. Ga hiervoor altijd, voorafgaand aan de afspraak, in overleg met ons secretariaat. Indien u niet op komt dagen of zonder dat wij weten waarom, dan rest ons niets anders dan u een factuur thuis te sturen. Ook behandelingen die op een school locatie worden uitgevoerd (ook indien de school locatie gesloten is) dient u tijdig af te berichten bij afwezigheid van uw kind.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer:
072-5318280.

Wij rekenen op uw begrip en wensen iedereen een goede gezondheid!

Met vriendelijke groet,
Bianca Groen en Anne Veel, directie Buro de beweging.

VACATURE: FULL TIME BAAN VOOR KINDERFYSIOTHERAPEUT (I.O)
Op 1 maart vertrekt onze lieve collega om zich te settelen in het Oosten van het land. Daarom zijn wij per 1 maart op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze collega Kinderfysiotherapie.

Bij Buro de beweging hebben wij de visie dat sociaal-emotionele ontwikkeling, cognitieve ontwikkeling en motorische ontwikkeling van kinderen hand in hand gaan. Daarom werken wij dagelijks nauw samen in gecombieerde behandelingen met (ortho)pedagogen. Dit maakt het werk bij Buro de beweging veelzijdig, dynamisch en divers.

Bij Buro de beweging zien wij diverse kinderen van 0 tot 18 jaar op diverse lokaties (Cluster 4 Onderwijs, Mytylschool, ZMLK Onderwijs en op de praktijk).

Wat zoeken wij in de opvolger van onze collega:
-Een collega die goed kan werken in een team.
-Een collega die open staan voor breed kijken naar kinderen en die multi-disciplinair kan en wil werken.
-Een vrolijke en enthousiaste collega met een hoge mate van flexibiliteit.
-Beschikbaarheid gedurende 4 of 5 dagen per week.
-Een open leerhouding waarbij leren van en met collega’s je niet afschrikt.
-Aantekening SI therapeut is een pré (of bereid tot het volgen van deze opleiding)

Wat krijg je van ons terug?
-Een warm en gezellig team waarbij we op elkaar kunnen terugvallen bij vragen.
-2 wekelijkse intervisie waarbij je gezamenlijk casuistiek kunt bespreken.
-Veel kennis in het team die veelvuldig samen gedeeld wordt.
-Een wisselende patientenpopulatie waardoor je werk nooit saai is en de dagen omvliegen.
-Jaarlijkse scholing met het hele team waardoor we ons niveau van werken naar een hoger niveau proberen te tillen.
-Gloednieuwe gespecialiseerde praktijk met alle nodige materialen voorhanden.
-Dé kans om te werken met een diverse populatie kinderen.
-Kansen om je verder te ontwikkelen als Kinderfysiotherapeut.

Ga jij deze uitdaging aan? Stuur dan snel je CV en motivatie naar anne@burodebeweging.nl. We hopen snel van je te horen