Wat kost het

Wat kost het

 

Wat betreft de (ortho)pedagogische hulp hebben wij een contract bij diverse gemeenten in de omgeving: Alkmaar, Heiloo, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Castricum, Uitgeest. Met een verwijzing van de huisarts voor integrale ambulante jeugdhulp kan de behandeling vergoed worden.

Soms is het zo dat scholen niet meer verder kunnen met een kind en ons om hulp vragen. Op dat moment wordt de behandeling vergoedt vanuit de budgetten van het passend onderwijs.

Indien de behandeling niet valt onder de ambulante jeugdhulp danwel de criteria van het passend onderwijs geldt een eigen bijdrage.

Het standaardtarief voor de eigen bijdrage is: € 42,50 per consult van 30 minuten.

Voorafgaand aan een behandeling is er altijd een vrijblijvende intake. In gezamenlijkheid kijken we dan naar de hulpvraag en de benodigde aanpak. Deze intake is vrijblijvend en is gratis. Het betreft een gesprek van 30 minuten.

Buro de Beweging heeft ons enorm geholpen om te kijken waarin Annemarie vastliep, zowel bij haar fysieke- als cognitieve karaktereigenschappen. Dit hebben Anne en Bianca gedaan door heel precies te kijken waar ze vastliep, en vervolgens spelenderwijs met haar aan het werk te gaan. Elke week kwam ze thuis met een nieuwe opdracht die goed aansloot bij haar nieuwsgierigheid. Annemarie voelde zich erg op haar gemak bij Anne en Bianca, ze kreeg de ruimte om zichzelf te zijn en werd op een prettige manier bijgestuurd als dat nodig was. Annemarie haar prikkelgevoeligheid is verminderd en tevens hebben wij inzicht gekregen welke didactische benadering zij nodig heeft. Wij kunnen weer vooruit. Veel dank aan Buro de Beweging!
Onze zoon had vanaf groep 3 grote problemen met rekenen. Na twee troosteloze schooljaren zijn we in contact gekomen met Anne en Bianca. Hij is onderzocht, er is een behandelplan opgesteld en vol goede moed gingen ze aan de slag. Na anderhalf jaar begeleiding is hij 'losgelaten'. Met genoeg kennis, kunde en zelfvertrouwen om op eigen kracht verder te gaan. Anne, Bianca en hun collega's zijn niet alleen goed in wat ze doen. Ze houden van hun vak en vooral van de kinderen waar ze mee werken. Dat maakt dat ze zeer goede resultaten boeken.

Onze bedrijven

Duis eu elementum massa, et viverra dui.

Onderwijs en Ambulante Jeugdhulp

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken

Kinderfysiotherapie

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken