Vergoedingen

Vergoedingen

Update 25-11-2018: Helaas hebben wij voor de Ambulante Jeugdzorg een wachttijd van 2 a 3 maanden. Voor de kinderfysiotherapeutische behandelingen hanteren wij geen wachttijd.

Vanaf 1 januari 2018 hebben wij een contract voor integrale ambulante jeugdhulp met de volgende gemeentes: Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Heiloo, Castricum, Uitgeest en Bergen. Dat betekent dat u met een verwijzing van de huisarts of Jeugd- en gezinscoach recht heeft op vergoede hulp.

Voor leerproblemen geldt vrijwel altijd een eigen bijdrage van de ouders. De hierbij geldende tarieven kunt u vinden op de pagina tarieven. In een enkel geval wordt de begeleiding van leerproblemen door de school ingekocht bij onze praktijk. Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen uw vraag dan beantwoorden via mail of telefoon.

Buro de Beweging heeft ons enorm geholpen om te kijken waarin Annemarie vastliep, zowel bij haar fysieke- als cognitieve karaktereigenschappen. Dit hebben Anne en Bianca gedaan door heel precies te kijken waar ze vastliep, en vervolgens spelenderwijs met haar aan het werk te gaan. Elke week kwam ze thuis met een nieuwe opdracht die goed aansloot bij haar nieuwsgierigheid. Annemarie voelde zich erg op haar gemak bij Anne en Bianca, ze kreeg de ruimte om zichzelf te zijn en werd op een prettige manier bijgestuurd als dat nodig was. Annemarie haar prikkelgevoeligheid is verminderd en tevens hebben wij inzicht gekregen welke didactische benadering zij nodig heeft. Wij kunnen weer vooruit. Veel dank aan Buro de Beweging!
Onze zoon had vanaf groep 3 grote problemen met rekenen. Na twee troosteloze schooljaren zijn we in contact gekomen met Anne en Bianca. Hij is onderzocht, er is een behandelplan opgesteld en vol goede moed gingen ze aan de slag. Na anderhalf jaar begeleiding is hij 'losgelaten'. Met genoeg kennis, kunde en zelfvertrouwen om op eigen kracht verder te gaan. Anne, Bianca en hun collega's zijn niet alleen goed in wat ze doen. Ze houden van hun vak en vooral van de kinderen waar ze mee werken. Dat maakt dat ze zeer goede resultaten boeken.

Onze bedrijven

Duis eu elementum massa, et viverra dui.

Onderwijs en Ambulante Jeugdhulp

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken

Kinderfysiotherapie

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken