Slide One
Buro de Beweging

Bij Buro de Beweging bent u aan het juiste adres voor onderzoek naar en begeleiding bij leerproblematiek. Vroegsignalering en hoogbegaafdheid zijn onze specialiteiten!

Slide One
Buro de Beweging

Bij Buro de Beweging bent u aan het juiste adres voor onderzoek naar en begeleiding bij leerproblematiek. Vroegsignalering en hoogbegaafdheid zijn onze specialiteiten!

Buro de Beweging

Buro de Beweging, ondersteuning bij problemen in de ontwikkeling

Buro de Beweging is een onderdeel van Buro de Beweging. Binnen Buro de Beweging zijn wij de specialist op het gebied van leer- en opvoedondersteuning. Wij hebben praktijklocaties in Alkmaar, Heerhugowaard en Monnickendam. De (ortho)pedagogen zijn geschoold om problemen in de ontwikkeling bij kinderen vast te stellen en te behandelen. Zo gaan wij aan de slag met leerproblemen, gedragsproblemen en opvoedingsondersteuning. Wij zijn gespecialiseerd in hoogbegaafdheid.

Vanuit de visie dat elk kind over talent beschikt en dat dit enkel aangeboord hoeft te worden om ook succesvol te kunnen zijn, werken wij in de praktijk aan individuele begeleiding van kinderen en hun gezinnen die problemen in de ontwikkeling ervaren.

Wij geloven in de ontwikkelkracht van elk kind. Door aan te sluiten bij het niveau en de sterke kanten van het kind kan er succes behaald worden. Onze missie is dan ook succes voor elk kind. Het doel is het kind weer in zijn kracht zetten zodat het vooruit kan in zijn ontwikkeling. Dit doen wij altijd samen met ouders en mede opvoeders zoals bijvoorbeeld school of kinderopvang.

Als deskundigen worden wij veelvuldig gevraagd aan te schuiven bij zorgoverleg op scholen, geven wij lezingen op symposia en geven wij les op Hogeschool Inholland.

Op de website vindt u meer informatie over wat wij doen en hoe wij werken. Graag tot ziens!

Buro de Beweging heeft ons enorm geholpen om te kijken waarin Annemarie vastliep, zowel bij haar fysieke- als cognitieve karaktereigenschappen. Dit hebben Anne en Bianca gedaan door heel precies te kijken waar ze vastliep, en vervolgens spelenderwijs met haar aan het werk te gaan. Elke week kwam ze thuis met een nieuwe opdracht die goed aansloot bij haar nieuwsgierigheid. Annemarie voelde zich erg op haar gemak bij Anne en Bianca, ze kreeg de ruimte om zichzelf te zijn en werd op een prettige manier bijgestuurd als dat nodig was. Annemarie haar prikkelgevoeligheid is verminderd en tevens hebben wij inzicht gekregen welke didactische benadering zij nodig heeft. Wij kunnen weer vooruit. Veel dank aan Buro de Beweging!
Onze zoon had vanaf groep 3 grote problemen met rekenen. Na twee troosteloze schooljaren zijn we in contact gekomen met Anne en Bianca. Hij is onderzocht, er is een behandelplan opgesteld en vol goede moed gingen ze aan de slag. Na anderhalf jaar begeleiding is hij 'losgelaten'. Met genoeg kennis, kunde en zelfvertrouwen om op eigen kracht verder te gaan. Anne, Bianca en hun collega's zijn niet alleen goed in wat ze doen. Ze houden van hun vak en vooral van de kinderen waar ze mee werken. Dat maakt dat ze zeer goede resultaten boeken.

Onze bedrijven

Duis eu elementum massa, et viverra dui.

Onderwijs en Ambulante Jeugdhulp

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken

Kinderfysiotherapie

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken