Mindfullness

Mindfullness

Mindfulness betekent bewust aandacht geven in dit moment, zonder oordeel.

In ons dagelijks leven zijn er veel zaken die aandacht vragen. Dit geldt ook voor kinderen, maar zeker voor die kinderen die het moeilijk vinden om hun aandacht te richten en vol te houden.
Aandacht is te trainen. Zoals je je spieren kunt trainen, zo train je met mindfulness je aandacht.

In 8 lessen leer je je aandacht beter te richten en vol te houden. Hoe we dat doen? Met beweegspelletje, luisterspelletjes, maar ook oefeningen waarbij we stil zijn. Je krijgt iedere keer een werkblad mee, waarop de oefening van de week staat, die je thuis moet oefenen.

Praktische info:
De kosten bedragen € 90,00 voor acht lessen. De maximale groepsgrootte is 6 kinderen. De minimumleeftijd voor de training is 7 jaar. De maximum leeftijd is 13 jaar.

Buro de Beweging heeft ons enorm geholpen om te kijken waarin Annemarie vastliep, zowel bij haar fysieke- als cognitieve karaktereigenschappen. Dit hebben Anne en Bianca gedaan door heel precies te kijken waar ze vastliep, en vervolgens spelenderwijs met haar aan het werk te gaan. Elke week kwam ze thuis met een nieuwe opdracht die goed aansloot bij haar nieuwsgierigheid. Annemarie voelde zich erg op haar gemak bij Anne en Bianca, ze kreeg de ruimte om zichzelf te zijn en werd op een prettige manier bijgestuurd als dat nodig was. Annemarie haar prikkelgevoeligheid is verminderd en tevens hebben wij inzicht gekregen welke didactische benadering zij nodig heeft. Wij kunnen weer vooruit. Veel dank aan Buro de Beweging!
Onze zoon had vanaf groep 3 grote problemen met rekenen. Na twee troosteloze schooljaren zijn we in contact gekomen met Anne en Bianca. Hij is onderzocht, er is een behandelplan opgesteld en vol goede moed gingen ze aan de slag. Na anderhalf jaar begeleiding is hij 'losgelaten'. Met genoeg kennis, kunde en zelfvertrouwen om op eigen kracht verder te gaan. Anne, Bianca en hun collega's zijn niet alleen goed in wat ze doen. Ze houden van hun vak en vooral van de kinderen waar ze mee werken. Dat maakt dat ze zeer goede resultaten boeken.

Onze bedrijven

Duis eu elementum massa, et viverra dui.

Onderwijs en Ambulante Jeugdhulp

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken

Kinderfysiotherapie

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken