Tarieven

Tarieven

Voor alle afspraken geldt: Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Indien dit niet is gebeurd ontvangt u wel de factuur voor de afspraak.
Orthopedagogiek

Wij hanteren de onderstaande tarieven voor eigen bijdrage:

Startonderzoek leerproblematiek inclusief verslag, bespreking en handelingsplan€ 250,00
Behandeling orthopedagogiek in de praktijk per half uur€ 42,50
Behandeling orthopedagogiek op school per half uur€ 50,00
Telefonisch Consult / advies via email (15 min.)€ 12,50
Onderzoek dyscalculie incl. verslag, gesprek en handelingsadvies€ 850,00
Intelligentieonderzoek incl. verslag, gesprek en handelingsadvies€ 650,00
Kosten voor observatie of gedragsonderzoek zijn op maat. Wij hanteren hierbij een tarief van € 85,00 per uur excl. reistijd.
Wij geven geregeld scholingen en staan geregeld op Symposia (Hogeschool In Holland, Stibco, Anders Kijken naar Kinderen, diverse (S)BO en V(S)O scholen etc). Ons uurtarief voor een scholing op maat betreft €135,-/uur (vrij van BTW) uitgaande van 1 docent.
Kinderfysiotherapie

Indien de kosten niet vergoed worden door de zorgverzekeraar ontvangt u een factuur. Wij hanteren dan de onderstaande tarieven:

Zitting Kinderfysiotherapie in de praktijk€ 42,50
Zitting Kinderfysiotherapie aan huis€ 63,75
Eenmalig kinderfysiotherapeutisch rapport€ 42,50
Kinderfysiotherapie: Instructie/overleg ouders van de patiënt€ 34,-
Telefonisch Consult / advies via e-mail (15min)€ 12,50
Niet nagekomen afspraak Kinderfysiotherapie€ 42,50
Buro de Beweging heeft ons enorm geholpen om te kijken waarin Annemarie vastliep, zowel bij haar fysieke- als cognitieve karaktereigenschappen. Dit hebben Anne en Bianca gedaan door heel precies te kijken waar ze vastliep, en vervolgens spelenderwijs met haar aan het werk te gaan. Elke week kwam ze thuis met een nieuwe opdracht die goed aansloot bij haar nieuwsgierigheid. Annemarie voelde zich erg op haar gemak bij Anne en Bianca, ze kreeg de ruimte om zichzelf te zijn en werd op een prettige manier bijgestuurd als dat nodig was. Annemarie haar prikkelgevoeligheid is verminderd en tevens hebben wij inzicht gekregen welke didactische benadering zij nodig heeft. Wij kunnen weer vooruit. Veel dank aan Buro de Beweging!
Onze zoon had vanaf groep 3 grote problemen met rekenen. Na twee troosteloze schooljaren zijn we in contact gekomen met Anne en Bianca. Hij is onderzocht, er is een behandelplan opgesteld en vol goede moed gingen ze aan de slag. Na anderhalf jaar begeleiding is hij 'losgelaten'. Met genoeg kennis, kunde en zelfvertrouwen om op eigen kracht verder te gaan. Anne, Bianca en hun collega's zijn niet alleen goed in wat ze doen. Ze houden van hun vak en vooral van de kinderen waar ze mee werken. Dat maakt dat ze zeer goede resultaten boeken.

Onze bedrijven

Duis eu elementum massa, et viverra dui.

Onderwijs en Ambulante Jeugdhulp

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken

Kinderfysiotherapie

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken