Voor scholen

Voor scholen

Nascholing op maat

Wij bieden schoolbesturen, scholen, samenwerkingsverband en individuele professionals de mogelijkheid tot nascholing. Alle scholen die wij op aanvraag doen zullen we op maat, naar uw wensen, realiseren. Hiervoor kunt u contact opnemen met Bianca Groen of Anne Veel om uw wensen te bespreken.

Masterclass

Voor professionals bieden we 4x per jaar een masterclass aan. De masterclasses die we aanbieden zijn:

  • Prikkelverwerking
  • Hoogbegaafdheid
  • Bewegend leren
  • Cognitieve en executieve functies

De masterclass bestaat uit een 6 uur durende intensieve workshop waarbij naast een theoretische onderbouwing ook een vertaling wordt gemaakt naar de invulling hiervan in de praktijk. U kunt direct de volgende dag met de nieuwe kennis aan de slag.

Begeleiding passend onderwijs

Met ingang van 2014 is passend onderwijs een feit en zullen meer “speciale” leerlingen binnen het reguliere onderwijs hun weg vinden. Dat betekent dat deze kinderen hun begeleiding krijgen binnen de school. Scholen kunnen dan gebruik maken van de kennis en kunde van Buro de Beweging.  De school gaat geen verplichtingen aan voor langere termijn, maar spreekt (smart)doelen af waaraan gewerkt wordt. De orthopedagogen en kinderfysiotherapeuten zorgen voor een heldere transfer naar de leerkracht en de ouders. Na afloop van de periode van extra begeleiding kan de zorg voor de leerling gewaarborgd worden, doordat er continuïteit is in het uitvoeren van het handelingsplan. De leerkrachten zijn immers meegenomen in het leerproces. De tarieven zullen per uur achteraf worden gefactureerd op basis van een vooraf afgesproken urentotaal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze praktijk op telefoonnummer: 072 – 531 8280.

Buro de Beweging heeft ons enorm geholpen om te kijken waarin Annemarie vastliep, zowel bij haar fysieke- als cognitieve karaktereigenschappen. Dit hebben Anne en Bianca gedaan door heel precies te kijken waar ze vastliep, en vervolgens spelenderwijs met haar aan het werk te gaan. Elke week kwam ze thuis met een nieuwe opdracht die goed aansloot bij haar nieuwsgierigheid. Annemarie voelde zich erg op haar gemak bij Anne en Bianca, ze kreeg de ruimte om zichzelf te zijn en werd op een prettige manier bijgestuurd als dat nodig was. Annemarie haar prikkelgevoeligheid is verminderd en tevens hebben wij inzicht gekregen welke didactische benadering zij nodig heeft. Wij kunnen weer vooruit. Veel dank aan Buro de Beweging!
Onze zoon had vanaf groep 3 grote problemen met rekenen. Na twee troosteloze schooljaren zijn we in contact gekomen met Anne en Bianca. Hij is onderzocht, er is een behandelplan opgesteld en vol goede moed gingen ze aan de slag. Na anderhalf jaar begeleiding is hij 'losgelaten'. Met genoeg kennis, kunde en zelfvertrouwen om op eigen kracht verder te gaan. Anne, Bianca en hun collega's zijn niet alleen goed in wat ze doen. Ze houden van hun vak en vooral van de kinderen waar ze mee werken. Dat maakt dat ze zeer goede resultaten boeken.

Onze bedrijven

Duis eu elementum massa, et viverra dui.

Onderwijs en Ambulante Jeugdhulp

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken

Kinderfysiotherapie

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken