Voor ouders

Voor ouders

Voor ouders bieden we 8x per jaar een avond aan in ons oudercafé. Tijdens deze avonden belichten we een onderwerp vanuit onze ervaringen en kunt u als ouder meepraten over dit onderwerp. U ontmoet andere ouders die ook met dezelfde problematiek te maken hebben en kunt hierover ervaringen uitwisselen. Wij zorgen voor de kaders vanuit theorie en praktijk.

De onderwerpen die de komende periode in ons oudercafé aan bod komen zijn:

  • Prikkelverwerking – februari 2018
  • Vroegsignalering – maart 2018
  • Hoogbegaafdheid – april 2018
  • Opvoeding bij gedragsproblemen – mei 2018
  • Mindfulness – mei 2018
  • Trauma – juni 2018

De exacte data zullen op deze pagina van de website gepubliceerd worden of u kunt bellen met onze praktijkassistente. Ook worden de data gepubliceerd op de pagina van Buro de Beweging op Facebook. Door ons te liken bent u altijd op de hoogte van het meest recente nieuws.

Buro de Beweging heeft ons enorm geholpen om te kijken waarin Annemarie vastliep, zowel bij haar fysieke- als cognitieve karaktereigenschappen. Dit hebben Anne en Bianca gedaan door heel precies te kijken waar ze vastliep, en vervolgens spelenderwijs met haar aan het werk te gaan. Elke week kwam ze thuis met een nieuwe opdracht die goed aansloot bij haar nieuwsgierigheid. Annemarie voelde zich erg op haar gemak bij Anne en Bianca, ze kreeg de ruimte om zichzelf te zijn en werd op een prettige manier bijgestuurd als dat nodig was. Annemarie haar prikkelgevoeligheid is verminderd en tevens hebben wij inzicht gekregen welke didactische benadering zij nodig heeft. Wij kunnen weer vooruit. Veel dank aan Buro de Beweging!
Onze zoon had vanaf groep 3 grote problemen met rekenen. Na twee troosteloze schooljaren zijn we in contact gekomen met Anne en Bianca. Hij is onderzocht, er is een behandelplan opgesteld en vol goede moed gingen ze aan de slag. Na anderhalf jaar begeleiding is hij 'losgelaten'. Met genoeg kennis, kunde en zelfvertrouwen om op eigen kracht verder te gaan. Anne, Bianca en hun collega's zijn niet alleen goed in wat ze doen. Ze houden van hun vak en vooral van de kinderen waar ze mee werken. Dat maakt dat ze zeer goede resultaten boeken.

Onze bedrijven

Duis eu elementum massa, et viverra dui.

Onderwijs en Ambulante Jeugdhulp

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken

Kinderfysiotherapie

Nam laoreet imperdiet turpis auctor ultrices. Sed eget lobortis felis. Aenean euismod vehicula tellus a faucibus. Maecenas dapi

Bekijken